PERSONLIG TRÄNING

Vill du träna men hinner inte? Vill du träna men tycker inte om gym?

Du kanske är egenföretagare och arbetar hemifrån eller så har du små barn som du inte kan lämna? Inga problem - jag kommer hem till dig när du har tid och ser till att du blir riktigt trött.
 
Om du vill gör vi några inledande styrke- och rörlighetstester för att se vilka behov du har sedan lägger jag upp ett träningsprogram till dig och hjälper dig att nå dina mål.

Kanske behöver du mycket stöd och peppning då ses vi ofta, kanske vill du bara komma igång sedan kan du köra själv då ses vi bara ibland. Du väljer! Alla människor kan träna och alla kan hitta en träningsform som passar, jag hjälper dig att hitta just din form.
 
Hemträning är tidseffektiv och väldigt lätt att genomföra själv var du än befinner dig och när det passar dig. Inga tider att passa och inga köer till maskinerna, bara att köra närhelst du önskar. Med hjälp av enkla redskap kan hela kroppen få träning och man behöver inte en stor yta, vardagsrummet räcker!
 
Första gångerna har jag med mig träningsredskap sedan kan du välja vilka du kanske vill köpa själv, det är inga dyra maskiner utan billiga enkla redskap.


 

 
AF Hälsa & IT    Ekeby Bruk ingång 1A    752 75 Uppsala
tel. 073-940 14 27    kontakta även genom email info@afhalsait.se